10.2.2014

SÄÄ HARMAA MÄ ILOINEN

   

Oon hirmu onnellinen monesta syystä ja tässä niistä muutama..


1. Takana on mahtavin reissu pitkästä aikaa mahtavassa seurassa dancers porukan kanssa Kajaanissa. Oltiin siellä katselmuksessa ja parasta ei ollu se että pärjättiin hyvin, vaan se että meidän huippu porukka vaan lähenty entisestään. Ihan huikeeta tanssia niin mahtavien ihmisten kanssa. I'm Blessed!2.  Wanhojen oma tanssi saatiin pois alta ja helpotuksen tunne on suuri! Se oli ehkä isoin stressin aiheuttaja wanhoja ajatellen ja nyt koko päivä tuntuu vaan yheltä päivältä muiden joukossa, mikä on musta kyllä ihan helpottavaa.
3. Tää tyhmä talvi ei haittaa mua yhtään! Oon pääsy yli jatkuvasta kylmyydestä tai loskasta ja musta on ihanaa hypellä loskakasoissa ja kurata kengät märiksi.


4. Stressi on poissa! Tää kevät on ihan täynnä päällekkäisiä hommia jotka pitäis saada käyntiin ja pois alta. Kuitenkin mulla on tosi huojentunu enkä osaa stressata ees huomisesta mantsan kokeesta, vaan kirjottelen tänne yömyöhään silmät ristissä. Tää postaamisen halukin on uus tunne muun huojentumisen joukossa ja toivottavasti olo jatkuukin tällasena.

Kiitän, sekä kuittaan tältä päivältä ja toivon teille kaikille samoja lämpimiä tuntemuksia, joita itsekkin tunnen. Jos nämä tunteet eivät kuitenkaan sinua vielä kohdanneet ja ohitit alussa pönöttävän biisin klikkaa toki playnappulaa ja rentoudu!


4 kommenttia: