14.10.2013

Happiness you belong to me


Ah oli niin mahtavaa herätä auringonpaisteeseen ja makoilla sängyssä pitkään. Aamupalaksi pannaria, maapähkinävoita, marjoja ja kahvia. Voiko maanantai alkaa paremmin? Ulkonakin on taas niin kaunista, että tekis mieli mennä kuvailemaan tai vaan kävelylle ihailemaan puita. Uskon että en oo ainoa joka on lämmennyt syksylle tänä vuonna! Tää on ihan mun lempparivuodenaika, enkä enää kaipaa kesääkään. Kuka sitä muka kaipaisi, kun on kauniita värejä, aurinkoa, teetä ja karvaisia neuleita. En ainakaan minä. Hyvää syyslomaa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hei voitteko kertoo molemmat millä ohjelmilla muokkaatte puhelimen kuvat? Noi on aina ig.ski nii suoerhienon värisii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ainakin muokkaan aina monella ohjelmalla, mut luulen että kummatkin käytetään aikalailla samoja appeja! Parhaimmat mun mielestä on PixlrExpress+, VSCOcam ja PicsArt :)

   Poista
 2. Hei miyen noist pari postaust taksepäin otetuista fisu kuvista on saatu mustat reunat pois? Kun mulla tulee iphonen fisulla ottaessa sellaset mustat reunat kuvan ympärille :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kuvat on otettu iphone kameran neliö asetuksella ja sillon ei ainakaan mulla tuu reunoja :) Mut en tiiä voiko se sit riippua fisusta.

   Poista
 3. miten saat hiuksistas tollaset vai onko ne luonnostaa kiharat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On luonnon kiharat ja ylemmissä kuvissa on ollu yöllä letti :)

   Poista
 4. minkä moista lettiä pidät?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan perus ranskalaista takana keskellä :)

   Poista
 5. ihanat farkut ja vielä ihanampi tukka!!

  VastaaPoista