20.10.2013

Happiness

 Oon niin onnellinen tällä hetkellä. Ja oon kauheen kiitollinen mun porukoille ja siskolle jotka on aina tukenu mua ja kannustanu tavoittelemaan unelmia vaikka koulu ei oo koskaan kiinostanut ja oon stressanut, että miten pärjään, kun koulu ei suju ja vaa tanssi kiinnostaa. Mutta oon jo pienestä sanonu, että haluan vaan tanssia ja löydän kyllä keinon siihen vaikka vaikeeta se välillä oiskin. Raha ei tee onnelisuutta ja kun saa tehdä sitä mistä tykkää niin se riittää.
Mutta tässä on tapahtunut arkisia ja ei niin arkisia kivoja juttuja. Oon ollu Vivianin kanssa paljon nyt lomalla ja oltiin Helsingissäkin yks päivä joka osottautui yllättävän rankaksi kun käveltiin siellä täällä. Ostoksia ei kauheesti tehty, mutta mukaan tarttui nuo arskat ja kaks kivaa paitaa. Nähtiin myös nopeasti Mirandaa joka muutti Vantaalle kesällä ja ei vielä ehkä olla sisäistetty sitä, että asutaan niin kaukana kun nähtiin ennen päivittäin reeneissä ja nyt niin harvoin. 
Mutta eilen oli october jamit johon osallistuttiin toista kertaa. Viimeks tehtiin Vivianin kanssa duo ja nyt vanhalla Beat porukalla oma koreografia. Osallistujia oli katselmuksessa (eli kisassa) vain kolme vaikka en kyllä tajua miksi kun Jyväskylässä on niin paljon tanssijoita. Kun järjestetään tanssitapahtumaa ja voi näyttää muille oman koreografian ilman vakavaa kisailua ja paineita ja saa vielä tuomareilta rakentavaa palautetta ja kehuja niin ei oo mitään hävittävää.  Illalla porukkaa olikin paljon sekä yleisössä, että esiintymässä. Viime hetkellä mentiin myös Battleen Vivianin kaa joka oli ihan mahtavaa ja kun musiikki lähti niin keho vaan otti vallan enkä ees muista mitä olin tehnyt siellä. :D Rankka, mutta kiva päivä joka päättyi Krisiinan läksiäisiin coomalla hyvässä seurassa syöden herkkuja. Tulipas pitkää tekstiä.. hups!
Vika lomapäivä strattaa ennen kun arki alkaa taas ja nyt pitää relata vielä kun voi! 

3 kommenttia: