15.6.2014

Adios


Päällä iskän flanu jonka laitan aina päälle kun en jaksa miettiä, koska toi on maailman mukavin.
 Tein pari päivää taaksepäin taskupaitoja ja tässä yks niistä päällä. 
(osa saattaa tunnistaa kuvion) :D

Ainiin ja tarkimmat tais huomata lyhyemmän lookin! Asialla oli mun mahti kamu Vivian jolle sanoin, että voisko se leikata vähän mun hiuksia.  Olo tuntui erittäin kevyeeltä parin minuutin jälkeen ja katsoin peiliin yllättyneenä. Hiukset oli lysyssä ja hetken kaduin kunnes käväsin suihkussa ja seuraavana aamuna lähdin töihin ja mulla meni 5 minuuttia ja olin redi!
Just tälläset hiukset sopii mun elämäntapaan kun en jaksa hiuksia erityisemmin koskaan laittaa.
Kiitos mun vakiokampaajalle Vivianille! -> ( tää ei anna laittaa sydän hymiöö )

Ainiin ja oon viikonloppusin naisaarenkahvilassa töissä jäätelökiskalla tai kahvilan puolella niin tulkaa toki moikkaamaan!

7 kommenttia:

 1. Ihailen teitä molempia ihan hulluna, luen aina ihan innoissaan teijän postauksia ja kun laitatte instaan kuvan niin oon ihan fiiliksissä tai jos nään teijät livenä tanssimassa jossain tai keskustassa niin äää. :3
  Ois mahtavaa osata tanssia niinkuin te!

  Haluisin kysyy pari juttuu teiltä kun ootte kumminki niin kokeneita tanssijoita ja oisin toosi kiitollinen jos vastaisitte. :)
  Kuinka paljon viikossa te harjoittelette?
  Ja mistä te saatte kaiken motivaation tanssiin?
  Onko tanssijoilla tarkka ruokavalio?
  Millaisia tavotteita teillä on tanssin suhteen?

  + Teijän molempien pukeutumistyyli on ihana, kaikki teijä vaatteet näyttää kun ne ois luotu teijä päälle!
  Mistä saatte ideat oman tyyliinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÄ! kirjotin just jonku tunnin vastausta ja kaikki hävis... Mutta vastataan myöhemmin uudelleen! Vivian kans :)

   Poista
  2. Voiei ihan mahtavan ihanan ilahduttava kommentti! Mahtavaa jos inspiroidut meistä :)

   Viikkotunteja meillä oli viimevuonna ihan liikaa, varmaan 12-13 säännöllistä reenituntia plus kaikki keikka ja kisasähellys päälle. Tehtiin myös molemmat soolot ja yhessä duo ja niitä reenailtii kans aika intensiivisesti. Tykätään myös tanssia ihan vaan keskenämme kavereiden kanssa tai itekseen, se on musta ainakin tosi kehittävää ja ihan erilaista kun tunneilla käyminen.
   Mä ainakin motivoidun muista tanssijoista ja muiden tanssijoiden katsomisesta, maailmalla on ihan tajuttoman lahjakkaita tanssijoita ja oon aina ihan fiilareissa kun katon muita. Mistään muusta ei myöskään saa samanlaista tunnetta kuin tanssista, varsinkin se tunne jonka saa kun on lavalla on musta paras!
   Ruokavalio varmaan riippuu ihan tanssikoulusta, ryhmästä ja ihan tanssijasta. Mun oma ruokavalio ei ainakaan oo millään tavalla tarkka :D Olin kyllä viimevuonna pariin otteeseen sokerilakossa, en laihduttaakseni, vaan parantaakseni ponnistusvoimaani ja huomasin eron heti.
   Tavoitteita on monia mut ihan yleisesti haluisin tanssia työkseni tai ainakin tanssia niin paljon kuin mahdollista, oon jo katellu jatko-opiskelumahdollisuuksia tanssin kannalta ja ottanut muutenkin selvää kaikesta siihen liittyvästä ja haluaisin lähteä ulkomaille tanssimaan, mikäli se jossain vaiheessa ois mahdollista, mutta tässä vaiheessa tuntuu vielä kaukaiselta.

   Oon weheartit:n superkuluttaja ja sieltä löydän paljon inspistä pukeutumiseen, luen myös paljon blogeja ja välillä selailen lookbookia. Inspistä pukeutumiseen löytyy kyllä ihan kadulta kirppiksiltä, muilta tanssijoilta ja eniten ehkä äidin, isän ja mummin kaapeista. Mulla on ahdistavan usein lähes kaikki päältä löytyvät vaatteet mun mummon, vanhempien tai Rassen kaapeista ryöstetty :D

   Toivottavasti vastasin tarpeeksi laajasti ja meiltä voi kyllä kysellä lisää ihan mistä asiasta vaan ja ihan mahtavaa kun oot noin kiinnostunu kaikesta! Piristit mun päivää :)

   Poista
  3. Kiitos mahtavasta kommentista! Se sai hymyn huulille ja on kiva vastailla sun kyssäreihin (paitsi kun kirjottaa tunnin ja kaikki häviää)
   Vivian vastaskin hyvin ekaan kyssäriin koskien meitä molempia ! Mutta siis mielummin se laatu kun määrä tuntia valittaessa. Koska ei oo hyötyä käydä tunneilla jossa ei jaksa tehdä kunnolla.

   Motivaatiota saa youtubesta joka on tanssia täynnä, mutta livenä tanssin näkeminen on satakertaa motivoivampaa! Ollaan käyty paljon workshopeilla ja campeillä josta saa ihan uutta lisäpotkua reenaamiseen. Täysin eri maasta tulleiden opettajien tyyliä, tanssi- ja opetustapaa on kiinnostavaa seurata ja se tekee tanssista mielenkiintoista koska kukaan ei oo samanlainen eikä kukaan tanssi samalla tavalla. Myös se ajatus että kukaan ei koskaan ole valmis tanssija vaan aina on kehitettävää motivoi eteenpäin.

   Ei ole mitään tarkkaa ruokavaliota vaan jokainen kattoo itse mitä suuhunsa pistää, mutta ollaan paljon puhuttu siitä mitä kannattaa syödä että voi hyvin ja jaksaa pitkään. Pienempänä aina Vivianin kanssa vedettiin karkkipussi ennen reenejä ja välipalaksi pitsaa :D joten ei kauhean kepeä ja hyväolo tunnilla ollu.

   Ja tavoitteena on mulla ollu tässä vuosien aikana kehittyä mahollisimman monipuoliseksi. Sitä kuulee usein, että hmm jazz vai hoppi.. Ollaan molemmat Vivianin kanssa niitä jotka ei oo koskaan halunnu valita puolta kumpaa reenaa ja johon keskittyy. Kaikki tanssilajit tukevat toisiaan joten se ei oo mistään pois jos käyt vaikka baletissa ja haluat sen lisäksi käydä hoppitunneilla. Ollaan tanssittu hoppia noin 2 vuotta muutama kerta viikossa ja jazz tausta on vaan auttanu siinä. Eli keskityn reenaamaan lisää ja mahdollisimman monipuolisesti. Ja myös samaa mitä Vivian tuossa sano että tanssia niin paljon kuin mahdollista ja haluaisin myös opettaa joskus. Haluisin lähtee jonnekkin muualle kehittymään jutuissa mitä en oo paljoo tehny ja haastaa itteeni.

   Hmm inspistä pukeutumiseen saa kadulta ja en varsinaisesti löydä "tyylejä" tai "asuja" joita haluan hankkia vaan enemmän katon ihmisiltä sitä miten ne on yhdistelly vaatteita. Ihan kaupassa, kadulla tai kirpparilla kulkeminen saattaa luoda ideoita erilaisista asukokonaisuuksista. Oon shoppailuaddicti ja ostan lähes joka viikko vaatteita kirpparilta koska ne on niin halpoja :D viime ostoksia oli euron maksavat housut, ihana villis, hippihame ja liivi. En vaan voi hillitä itteeni! Myös muutamat paidat oon iskältä ryövänny mutta mun porukat on ollu sellasta "heitetään kaikki pois" sorttia joten paljoo ei oo jääny jäljelle...

   Oli kiva vastata ja jos oot kiinnostunut tanssista niin jatka sitä ehdottomasti ja hyödynnä leirit ja workshopit niiltä saa eniten irti! :)

   Poista
  4. Ootte ihania! Kiitos paljon vastauksista, mä niin fanitan teitä! :)

   Poista
 2. Ootte kyllä kummatkin ihan tajuttoman siistejä persoonia mitä oon teidän blogia lueskellu! Jatkakaa samaan malliin ja älkää koskaan lopettako tanssimista, ihan törkeen upeeta kattoo kun jotkut on noin lahjakkaita omassa jutussaan :) ihan itteä alkaa kaduttaa ettei jatkanut tanssia joskus aikoja sitten hah :D mut anyways ootte huippuja!

  VastaaPoista