23.6.2014

Uutukaispopot


Heissan! Oon viettäny kesälomaa hiljaiselossa ja oon oikeestaan vaan syönyt ja nukkunut ja syönyt ja nukkunut. Ensimmöiset kaksi viikkoa meni töissä ja viimeviikon nukuin, juhannus tosin oli poikkeus ja oli ihana nähdä kamuja ja syödä kamujen kanssa!
Eilen vetäännyin ulos mun kotikolosta ja näin ihanaa Hetaa, jutusteltiin ja kuvailtiin, sekä leikkasin Hetan hiukset mansikkakakkupalkalla. Suunnitelmana oli istuskella satamassa mutta sää ei oo viimeaikoina ollut mukana missään kivoissa suunnitelmissa, joten me suunnattiin muualle.
Kuvissa näkyy uudet maailmanparhaat kenkulit, jotka on ollu viikon ajan käytössä. Malli on adidaksen ZX Flux ja voittaa kyllä airmaxit ja vansit sata nolla. Kotiutin rakkaudet Beyondista, missä testasin myös juurikin airmaxeja ja noiden jälkeen ne tuntu jalassa lähinnä tiiliskiviltä. Selkä kyllä kiittää uutukaispopoista, toisin kun mun lompakko...4 kommenttia:

 1. Vastaa vilma nopee!! Onko burger king avattu tänään vai miks sul on toi kruunu ig kuvaa�� ku haluisin mennä mut luulin et eikse aukee vast 2 heinäkuut :o vastaa pia kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei vielä, mutta työntekijät sai antaa joillekkin ennakkoateriat että saa reenata annosten tekoa. Se avataan ens keskiviikkona klo 13 !

   Poista
 2. oisko teillä mitään hyviä neuvoja miten ponnistusvoimaa voisi parantaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo asiantuntija, mut mun käsityksen mukaan lenkkeily ja hyppiminen, räjähtävän voiman reenaaminen ja jalkojen, varsinkin pohkeiden vahvistaminen.

   Poista